FS data

Loopia

Loopia är förmodligen Sveriges största webbhotell. Detta webbhotell administrerar och hanterar över 500 000 domäner, plattformen är användarvänlig och produktutbudet stort. Lägg därtill högst rimliga priser så förstår man snabbt varför Loopia blivit så populärt. Företaget erbjuder både privatpaket såväl som företagspaket, liksom hos konkurrenten Binero kommer man ofta långt på det förstnämnda.

www.loopia.se


 

Loopia är inte det billigaste webbhotellet på marknaden, men den funktionalitet och driftsäkerhet som man får för pengarna väger snabbt upp för detta. Dessutom tjänar man snabbt igen webbhotellspriset om man gillar att köpa domäner: Loopia erbjuder domäner från femtiolappen och uppåt!

 

Om du är ovan vid teknikens under, så kan du snabbt och smidigt använda webbhotellets One Click Installer för att skapa en blogg, e-butik, vanlig sida eller wiki. Ett fritt antal domännamn och e-mailadresser ingår i månadspriset oavsett om du är privatkund eller företag. I privatpaketet får du 5 GB utrymme och 50 GB trafik per månad, för företag blir det lite dyrare, men då har man i gengäld 10 respektive 100 GB att utnyttja.

 

Tittar man på supportfunktionen så får Loopia högsta betyg. Webbhotellets support är öppen alla dagar om året, mycket kunnig och har även gjort sig känd för att vara en av de trevligaste i branschen, något som bara det gör Loopia till ett av branschens bästa webbhotell.