FS data

FS Data

FS Data har sedan starten 1997 varit ett familjeägt företag. I webbhotellsbranschen är detta faktiskt inte alltid något positivt, snarare tvärtom, men FS Data har lyckats riktigt bra med att etablera sig på den svenska marknaden. Kontrollpanelen är egenutvecklad och relativt enkel att bemästra efter några försök, däremot är ett litet minus att FS Data saknar en One Click Installer. Det kräver nämligen att du laddar ner och använder ftp-program för all filhantering mot servern.

www.fsdata.se

 

Det är, med priser från 149 kronor i månaden för det billigaste paketet, svårt att kalla FS Data för ett billigt webbhotell. Inte heller utrymmet (2 GB), trafiken (45 GB) eller antalet e-postkonton (20 stycken) man får, är särskilt imponerande. Det ska dock sägas att de siffror som nämns här ofta är mer än tillräckliga för de flesta syften man kan tänkas ha när man öppnar ett webbhotellskonto.

 

Nej, FS Data är bra för den som vill ha ett långsiktigt samarbete med ett professionellt webbhotell som har hög upptid, bra service och kunnig support. Kanske inte lika mycket för den som vill komma igång snabbt och billigt.