FS data

City Network

City Network är ett svenskt webbhotell som har sitt säte i Blekinge. Webbhotellet grundades redan 2002, och erbjuder förutom webbhotell även andra lagrings- och hostingtjänster såsom VPS (Virtual Private Server) och fristående servrar. Över 100 miljoner enskilda webbsidor hämtas från City Network varje dag, så det är ingen liten aktör vi har att göra med. City Network vet vad man gör, och faktum är att företaget har några av de bästa webbhotellsteknikerna i Sverige på lönelistan.

www.citynetwork.se

 

För bara 74 kronor per månad får man extremt mycket valuta för pengarna, och City Network är definitivt ett av de bästa billiga webbhotellen i Sverige. Som kund får man tillgång till hela 250 GB utrymme och 5000 GB trafik per månad! Självklart kan man också ha ett obegränsat antal domäner via CN, men webbhotellet har dragit gränsen för antal e-mailkonton vid 1000 stycken. Vid köp av webbhotell ingår en domän (.com, .se eller .eu) utan extra kostnad, bara det något som gör det här webbhotellet till en prisvärd pärla.

 

City Network är förmodligen det enda webbhotell som erbjuder 100 % upptidsgaranti. Det betyder att du som kund alltid kommer att ersättas om dina sidor eller e-postkonton ligger nere. Enbart ett sådant löfte är värt mycket för många, speciellt företag och företagare, och visar verkligen att det här webbhotellet bryr sig om sina kunder.