FS data

Binero

Binero är ett mycket välkänt svenskt webhotell tack vare att man blivit framröstade till Sveriges Bästa Webbhotell två år i rad (2009 och 2010). Binero är inte det billigaste webbhotellet på marknaden, utan lägger sig ungefär i mitten av segmentet. Priserna börjar på 69 kronor per månad, men ser man till vad man får för pengarna så är Binero definitivt ett av branschens mest prisvärda webbhotell!

www.binero.se


 

I paketet ingår nämligen obegränsat med FTP-konton (file transfer protocol, program som används för att ladda upp filer till en server eller webbhotellskonto) , obegränsade e-mailkonton, och till och med obegränsat antal databaser och domäner! Binero är förmodligen ensamma på marknaden om denna kapacitet, och imponerande 100 GB utrymme står till ditt förfogande, kopplat till 2000 GB trafik per månad. Den som vill öppna mailkonto kan känna sig trygg eftersom både spamfilter och virusskydd ingår.

 

Om du driver ett företag så får du räkna med att betala ungefär dubbla priset för ett Binero-konto, men i gengäld får du också dubbelt så mycket utrymme och kapacitet. Om du har ett litet företag och mest vill synas på nätet, så kan du gott börja med privatversionen och uppgradera vid framtida behov.

 

Även Bineros kundsupport är mycket snabb och kunnig. Utöver att ringa och maila (och öppettiderna är generösa!) så kan man även kontakta dem via Twitter om något skulle behöva åtgärdas. 45 dagars öppet köp visar gott självförtroende, och bindningstider är också något man velat undvika från Bineros sida. Allt som allt, ett bra och prisvärt webbhotell.